
Nu är tårtorna färdiga. Det är min andra gång jag gör bröllopstårta. Lika glad blir jag varje gång jag får äran att göra det! Rosorna är i flowerpaste och dem har jag gjort själv. Däremot är murgrönan riktig. Likaså sidenbandet till kantdekoren.
Lock av sugarpaste
Kladdkakebotten
Apelsinchokladmousse med hallon
Chokladsockerkaksbotten
Vit chokladmousse med citron
Spacklad med Swiss meringue buttercream
Nu får vi bara hoppas att brudparet finner dem goda!
Jag lär mig alltid en massa nytt när det gäller tårtor och dekorationer och likaså denna gång. Jag skall aldrig mer förbereda Swiss meringue buttercreamen dagen innan. Den blir såååå sjukt lätt att jobba med om man gör den samma dag istället så jag får redan nu be om ursäkt för mängden smörkräm jag tryckt i tårtor jag tidigare gjort (och två av dessa)... I promise, jag har lärt mig något nytt och nu gör jag aldrig mer på något anat sätt. Konstigt bara att jag inte fattat det tidigare.. he he, kan bero på sömnbrist eller något.
Just det! En annan sak jag lärt mig är även att jag bara måste
SKAFFA EN VISP
till min assistent!
Tack kära svägerska för lånet av din fantastiska maskin!
Här nedan följer fler bilder på tårtorna..
Kram på er!
4 kommentarer:
Alltså systra mi..
Du är fantastisk otrolig gudomlig alldeles alldeles ja jag finner inga ord...!!! Vilka vackra tårtor... du ska ha all Cred för detta. Brudparet kommer och vara helt supernöjda... OMG..
Kram.... Du ska vara stolt i morgon när Brudparet ska ta sin första tårtbi som man och hustru.. Hälsa dom grattis ifrån mig...
Kram Min syster... Du är fantastisk!!
super super super fina!!
Oj, oj, oj vilka fina tårtor!! Dom ser riktigt smaskiga ut också :) Kul att du kikade in hos mig och tack för den fina kommentaren!
Du är ju grymt duktig på att göra tårtor. Waow.
Skicka en kommentar